In de podcast Iedereen levenslang gaat verhalenmaker Ng Sauw Tjhoi in gesprek met Nick, Melinda, Ismail, Steven, Els en Dominique. Wat ze alle zes gemeen hebben, is … de gevangenis. Niet meteen de plek waar ze de tijd van hun leven hebben doorgebracht. Tijd … genoeg wel, om na te denken. Alhoewel.

 Waarom de titel ‘Iedereen levenslang?’?
Een misdrijf verandert alles. Niet alleen daders en slachtoffers, maar ook familieleden, buren, vrienden en collega’s dragen zware gevolgen. Dat betekent levenslang, voor zo veel mensen. Is het dàt wat we willen? Kùnnen we wel tot herstel komen? Hoè willen we als maatschappij verder? Want hoe we hier als samenleving mee omgaan is wel degelijk een keuze.

Credits
De podcast ‘Iedereen levenslang?’ telt één proloog en vier afleveringen.
Iedereen levenslang? is een productie van Ng Sauw Tjhoi, in opdracht van het project DIALOOG. (https://www.dialoogherstel.org/)

AppleAndroidSpotifyAnchorSoundcloud