Op de redactie van Libelle komen elke dag verhalen binnen. Herkenbare, ontroerende en inspirerende verhalen van echte vrouwen, die geconfronteerd worden met het leven en die elk daarin hun eigen weg proberen te zoeken.

Hét uitgangspunt bij Libelle is dat het verhaal eerst de journalisten op de redactie moet kunnen beroeren. Bij elke getuigenis leven en voelen we mee. Alleen dan kunnen we ze op de goede manier verder vertellen, als steun en inspiratie voor anderen. In deze podcastreeks ‘Mijn Verhaal’ brengen we nooit eerder gepubliceerde verhalen in onze typische Libelle-stijl: warm, intrigerend en herkenbaar.


250min

Wekelijks.
AppleAndroidSpotifyAnchorSoundcloudStitcherBreaker

Host: Karen Hellemans, hoofdredactrice Libelle

Regie: Leen Renders

Klank en mix: Bram Coumans

Originele muziek: Koen Brandt

Illustratie: Sarah Buyst