Wat je nog niet wist over … is een podcast van Leef, het gezondheidsmagazine van CM, over onze gezondheid. In de breedste zin van het woord. Gezondheid houdt ons allemaal bezig, maar soms lijkt het alsof je er helemaal alleen voor staat. De zorg voor iemand anders, maar ook die voor jezelf. En dat willen we bespreekbaar maken. 

In tien intieme babbels praten Sven De Leijer, Fatma Taspinar, Lize Spit, Ben Segers, Ann Ceurvels, Dominique Van Malder, Rob Vanoudenhoven, Hannelore Bedert, Clara Cleymans en Francesca Vanthielen over de uitdagingen op hun pad. Dat is niet altijd makkelijk. Hun getuigenissen zijn stuk voor stuk eerlijk en ontroerend. Ze tonen dat iedereen worstelt, valt en weer opstaat, op zijn of haar manier. En dat is oké.

FacebookWebsiteRSS feedDuurFrequentie

35min

Onreg.
AppleAndroidSpotifyPodbeanSoundcloudStitcherBreaker